top of page
Op welke basis eisen de spaarders en beleggers hun geld terug van de belegging in ARCOPAR?

Gewone en eenvoudige burgers hebben op vraag van verschillende organisaties en instanties hun trouwe spaarboekje zonder risico op verlies, ingeruild voor een investeringsmethode die voorgesteld werd als risicoloos, met kapitaalsgarantie, veilig en met meer opbrengst.
Talloze weerloze burgers hebben op deze formule ingetekend zonder zich bewust te zijn van het hebzuchtige woekergedrag van de beheerders van deze gelden. Deze burgers zijn in volle vertrouwen opgelicht door de bestuurders van ARCO, -PAR, -PLUS, -FIN en het ACW nu Beweging.net. 
Op deze site vindt men alle bewijzen die dat bevestigen. Er is sprake van zware oplichting van deze bevolkingsgroep die ruim 650.000 burgers vertegenwoordigt met 800.000 Arco-rekeningen. Het gaat over een bedrag van maar liefst 1,5 miljard euro, voor de ouderen onder ons is dat 60 miljard Belgische frank.
 
Deze website is een informatie bron voor iedereen die betrokken is bij deze frauduleuze affaire van het ACW, ARCO en DEXIA. De website staat vol van evidentie en bewijzen over misleiding en fraude. 
bottom of page