Op welke basis eisen de spaarders en beleggers hun geld terug van de belegging in ARCOPAR?
Gewone en eenvoudige burgers hebben op vraag van verschillende organisaties en instanties hun trouwe spaarboekje zonder risico op verlies, ingeruild voor een investeringsmethode die voorgesteld werd als risicoloos en met meer opbrengst.
Talloze weerloze burgers hebben op deze formule ingetekend zonder zich bewust te zijn van het hebzuchtige woekergedrag van de beheerders van deze gelden. Deze burgers zijn in volle vertrouwen opgelicht door de bestuurders van ARCOPAR en het ACW. 
Op deze site vindt men alle bewijzen die dat bevestigen. Er is sprake van zware oplichting van deze bevolkingsgroep die ruim 800.000 burgers vertegenwoordigt. Het gaat over een bedrag van maar liefst 1,5 miljard euro, voor de ouderen onder ons is dat 60 miljard Belgische frank.

© 2020 VZW AAT      -    ARCOPAR ACTIE TEAM  GDPR regels zijn van kracht

  • s-facebook

Update 27-08-2020  Franstalige registratieformulier online, Franstalie verwijzing,groepen,radio2,update rechtszaken, disclaimer,regist form aangepast, aanpassing embleem en referenties in de maak. Doel vzw aat herbeschreven, Franstalig embleem, update AV-Leden, update av leden, rechtzetting rechtszaken, registratieformulier nl-fr, Uitleg Belfius waardebepaling actie, FAQ, registratie Arcoleden,persbericht Arcoclaim, bestuursleden vzw, BTWnr, NBB4EVER, bankrekeningnummer

De VZW AAT is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens die men ons heeft bezorgd of de verwijzing naar linken. We controleren zoveel als mogelijk.