top of page

Daar de ARCOPAR-gedupeerden onrechtvaardig worden behandeld in deze affaire is het maar normaal dat we in dit verzet alles in het werk gaan stellen om ons verzekerd kapitaal terug te vorderen.

Vele bewijzen zijn ondertussen door de vereffenaars vernietigd of verwijderd om hun schuld aan deze verliezen te verdoezelen. De veroorzakers van de ellende zijn dezelfde als deze die de zaken nu aan het opkuisen zijn. Dit drijft in tegen elke vorm van deontologie. Het advocatenkantoor Deminor heeft dit aangeklaagd maar vrouwe Justitia wiens blinddoek reeds is afgevallen is niet meer blind en heeft duidelijk partij gekozen voor de verkeerde kant.

Om die grote reden van onrechtvaardigheid, corruptie en fraude ten aanzien van de 650.000 gedupeerden staan wij open voor elke persoon die de zware last van bedrog niet meer wil dragen en uit de biecht wil klappen.

 

Wij zijn op zoek naar spijtoptanten of fluisteraars die deze fraude en bedrog een duw in de goede richting willen geven. Wij verzekeren volledige geheimhouding. 

Ondertussen zijn er al ex-kantoorhouders en medewerkers van BAC, Bacob, Belfius en andere die zich hebben gemeld om te getuigen tegen Arco. Voel je je geroepen om deze onrechtvaardigheid een halt toe te roepen, laat het ons weten. Wij schakelen je door met de juiste personen.

Justice Scale
domino.jpg
bottom of page