top of page
deminor-drs-logo.png

VZW AAT in verzet

dolor.jpg
stopplaat.gif

De enige grote rechtszaak die loopt is deze van DEMINOR. Die is ontstaan uit het oude VZW AAT bestuur in 2013 en voorkomt de verjaring van de feiten. De rechtszaak waar al verschillende jaren hard is aan gewerkt tussen de partijen komt voor in juni 2021. Er hebben slechts 2169 gedupeerden op ingetekend.  De Arco-coöperanten kunnen niet bereikt worden daar ARCO en BELFIUS weigeren om de namenlijsten te bezorgen van de ARCO-rekeninghouders. Spijtig genoeg is het inschrijven in de Deminor zaak afgesloten, dit voor andere gedupeerden en om het verjaren van de bezwaarlijke feiten te voorkomen. Reservelijsten worden wel aangelegd door de VZW AAT. Deminor klaagt in zijn rechtszaken de Arcogroepen; Arcopar, Arcofin en Arcoplus aan, Francine Swiggers gewezen CEO ACW, Belfius en de Belgische staat aan voor bedrog, valse verkoop en valse beloften e.a.. 

De VZW AAT adviseert elke gedupeerde met aandelen van de groep ARCO; ARCOPAR, ARCOFIN of ARCOPLUS,  zich zo snel mogelijk te registreren op onze eigen website. Met deze lijst van gedupeerden en toegetreden leden van de VZW AAT kunnen we een machtig front vormen tegen de grote groep daders en dwingen we de nodige maatregelen af tot vergoeding van de Arco-coöperanten. De registratie van de leden is gratis en blijft gratis.

Doneren staat iedereen vrij, voel u niet verplicht.

Het verzoekschrift voor vrijwillige tussenkomst door de FB groep Arcoparia's gelanceerd met als de advocaatgroep SQlaw en meester Geert Lenssens is op niets uitgelopen, daar hebben een 5000 gedupeerden op ingetekend. 

Als gevolg is in mei 2019 een nieuwe vereniging gestart voor de Arco-gedupeerden. Deze mist enige duidelijkheid tot op vandaag.  Het overleg tussen de verschillende organisaties heeft geen verduidelijking gebracht.

Het overleg is volledig gestopt op 10/9/20 wegens ernstige geschillen in ideologische-, ethische visies en praktische aanpak.  

stopplaat.gif

             Dan is er de ex-zaak van ex-DOLOR die een 1000 tal gedupeerden zou vertegenwoordigd hebben. Dit kantoor zit in                 de grijze zone en er zijn rechtszaken tegen dit kantoor geweest. Ex-Dolor en de ex-zaakvoerder Hendrik Boonen zijn                  vrijgesproken van deze klachten. Informeer u in de media, hun website is ondertussen weggenomen. Wij kunnen volgend advies geven voor deze instelling: Dolor bestaat niet meer. De FB groep bestaat nog wel maar is ongecontroleerd, je kan er bananen verkopen. We vragen deze FB groep te laten schrappen wegens de link met het verleden en misleiding van de gedupeerden. 

FB heeft dit verzoek afgewezen, de groep voldoet aan de regels van FB. FB groep is: ARCO gedupeerden verenigen zich. Om geen verkeerd beeld te scheppen en jezelf op het verkeerde been te zetten, adviseren wij u van deze groep afstand te nemen en u uit te schrijven. 

bottom of page