top of page
Cover EZVZ.jpg

Het verhaal over ARCOPAR is een zeer ingewikkeld verhaal. Daar zijn ook veel partijen aan verbonden. Het is een verhaal dat in de geschiedenis is ontstaan, met mogelijk goede bedoelingen maar uiteindelijk is het gestrand in bedrog en oplichting.

Om de bomen door het bos te kunnen zien of omgekeerd kan de lezer een heel goede voorstelling krijgen van het verhaal. Als men dat gaat linken of vergelijken met de gebeurtenissen in het verleden komt men heel sterk in de buurt van wat er gebeurd is.

Heel wat gebeurtenissen mogen het daglicht niet zien. Een goed verstaander kan al begrijpen waarom. Als één pionnetje valt is het heel goed mogelijk dat de rest van de domino mee gaat vallen. 

Om het verhaal van ARCOPAR goed te begrijpen kan je best dit boek lezen om er een goed beeld van te maken hoe het zover is kunnen komen.

Klik op de afbeelding en je hebt het boek.

Voor ieder zijn weten, de persoon op de cover is niet Peter Dedecker maar Patrick Develtere, de persoon van het ACW die mee verantwoordelijk is voor ons verlies van 1,5 miljard euro.

Met dank aan Peter Dedecker om dit boek te mogen gebruiken.

bottom of page